Onze visie

Get Healthy wil in de Drechtsteden de voorkeursleverancier zijn van fitness- en gezondheidsdiensten.

Get Healthy’s hechte team bestaat uit zeer ervaren instructeurs en fysiotherapeuten die op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen zijn of haar vakgebied.

Get Healthy streeft duurzame relaties met leden na. We stimuleren en prikkelen onze leden continu aan de hand van onze ervaring en tomeloze ambitie en enthousiasme.

Get Healthy richt zich nadrukkelijk op recreatieve sporters, die we een sportieve, deskundige en niet-competitieve sportomgeving bieden. Met nadruk richten we ons niet op bodybuilders.

Get Healthy wil gedegen, deskundige begeleiding bieden – zowel op persoonlijk als groepslesniveau – waarbij sporters worden gestimuleerd de eigen sportieve grenzen op te zoeken.

Get Healthy is zich bewust van de positieve invloed van een goede conditie op het algehele welzijn en we richten ons daar dus ook op. We bieden een scala aan activiteiten die op individuele basis een goede balans tussen rust en beweging vorderen. 

Get Healthy biedt doelgerichte training. Dit wil zeggen: op basis van individueel afgestemde wensen en doelen wordt een bewegingsschema gemaakt. Tussentijdse meetmomenten moeten zichtbaar maken hoe het fysiek in de praktijk reageert op de gedoseerde sportbelasting. Een vanzelfsprekend onderdeel is ook voedingsadvies. Ons resultaat is: leden die zich fit, vitaal en gezond voelen.

Get Healthy  Biedt alleen groepslessen aan waarvan is bewezen dat deze methode als veilig en effectief is verklaard hierna overwegen we die op te nemen in ons aanbod.

Get Healthy richt zich nadrukkelijk ook op bedrijfsfitness. Als middel tegen welvaartsziekten zijn steeds meer werknemers en verzekeringsmaatschappijen zich bewust van de positieve invloed van frequente beweging op de algehele gezondheid.