Massages

Get Healthy biedt verschillende ontspannende massages aan. Kijk hieronder voor de verschillende massagevormen die wij bieden.

De tijd en prijs is afhankelijk van wat voor massage je wil, maar ook welk gebied je gemasseerd wil hebben. Een half uur is voldoende voor een deelmassage (bijvoorbeeld: rug en nek, of alleen benen). Drie kwartier wordt er uit getrokken voor de gehele achterkant van het lichaam. En een uur is nodig voor een zogenaamde full body massage

Massage Sliedrecht

Ontspanningsmassage

Created with Sketch.

Ga rustig liggen en laat je lijf ontspannen. De kosten zijn €30,00 euro per half uur voor leden, €32,50 euro voor niet-leden.

Deze massage heeft als doel niet alleen het lichaam, maar ook de geest in ontspannen toestand te krijgen. Zo kunnen allerlei vormen van stress - zoals hoofdpijn, stijve spieren, opgejaagd gevoel, vermoeidheid en slaapproblemen - worden verzacht. De ademhaling wordt bovendien rustiger, wat ervoor zorgt dat onder meer je cortisolspiegel daalt - waardoor herstel start.

Sportmassage

Created with Sketch.

Een behandeling gericht op het losmaken van de spieren en het verwijderen van spierknopen. Weg met het gevoel dat je spieren 'vastzitten'! De kosten zijn €30,00 euro per half uur voor leden, €32,50 euro voor niet-leden.

De sportmassage is een massage die niet alléén voor sporters geschikt is. Door de massage verwijden bloedvaten in de huid en spieren zich, waardoor een betere doorbloeding mogelijk wordt. Effecten hiervan? Een betere afvoer van afvalstoffen die de spieren produceren tijdens het sporten, maar ook tijdens andere dagelijkse bezigheden. Doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd komen bovendien voedingsstoffen die door het bloed worden getransporteerd beter bij de gebruikte spieren terecht. Dit bevordert herstel. Sportmassage is een doelmatige massage, door middel van 'knedingen' en daarom dus minder geschikt ingezet te worden als ontspanningsmassage. 

Bindweefselmassage

Created with Sketch.

Deze massage is bijzonder geschikt voor mensen die klachten ondervinden van hun wervelkolom, hoofdpijn hebben of migraine. De kosten zijn €30,00 euro per half uur voor leden, €32,50 euro voor niet-leden

Bij deze massage doet de masseur een beroep op het 'zelfherstellend vermogen' van het lichaam. Dit kan het beste worden uitgelegd door een vergelijking te trekken met spierpijn. Spierpijn is weefselschade op microniveau in de spier. De spieren herstellen zich vaak binnen 72 uur en er treedt hierbij bovendien zgn. supercompensatie op. Dit is het trainingseffect dat de spier sterker maakt. Net als bij spierpijn, ontstaat er bij een bindweefselmassage microschade in de spier. Het lichaam herstelt, en niet alleen dat: maar ze herstelt een beetje méér. De bindweefselmassage is geschikt voor iedereen met klachten aan de wervelkolom, bijvoorbeeld lage rugpijn of nekklachten. Ook mensen met schouderproblemen kunnen er baat bij hebben. Evenals mensen met een tennisarm of het carpaal tunnel syndroom. 

Hydromedmassage (héérlijk voor zwangeren)

Created with Sketch.

Dit is een ultra-ontspannende massage. Ga liggen op een heerlijk verwarmd watermatras en laat je meevoeren door onze gediplomeerde masseur. Door de warmte van het water kunnen dieperliggende lagen beter worden bereikt.  De hydromedmassage werkt door zachte bewegingen rustgevend, versoepelt de spieren en bevordert de bloedcirculatie. Deze massage is ultiem geschikt voor zwangeren. De massage kost €32,50 euro per half uur, €35,00 euro voor niet-leden.