Groepslessen

Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Laat je motiveren door een van onze docenten tijdens een groepsles. Bekijk hieronder ons gevarieerde aanbod en klik hier voor ons actuele groepslesrooster. En klik hier om je aan te melden voor onze groepslessen.

Groepslessen Sliedrecht circuit crossfit pinkboxing pump Hardinxveld Papendrecht Bedrijf

Circuittraining

Een uitstekende en tijdbesparende manier om te groeien in kracht én uithoudingsvermogen. Met deze training wordt een fullbody-schema doorlopen, waarbij meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar worden uitgevoerd. Kracht dus. Maar omdat je weinig rust inlast werk je ook aan je conditie. 

Pump workout

Een strakker en sterker lichaam? Dit is dé les. Werk met behulp van een barbell (stang) met gewichten aan alle grote spiergroepen. En het leukste? Dit gebeurt allemaal op heerlijke muziek!

XCO workout

Werken aan sterkere buik- en rugspieren? Doe mee aan de les XCO, oftewel: Extreme Core. Een groepstraining waarbij je met behulp van een verzwaarde buis je buik en rug aanpakt.  

Crosstraining

Met crosstraining worden gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd voor maximaal resultaat. Werk in groepsverband en til jezelf naar een hoger niveau.  

BBB

Deze les concentreert zich op de drie belangrijkste 'B's' van je lichaam: buik, benen en billen! Niet alleen verbrand je veel calorieën, je krijgt ook een strakker lijf! 

Steps

Lekker bewegen op muziek (aerobics) waarbij gebruik gemaakt wordt van een step (een soort opstapbankje). Doordat je op en af de step stapt, worden vooral je benen, billen en heupen goed getraind, naast natuurlijk je conditie en uithoudingsvermogen! 

Pinkboxing

Altijd al eens willen boksen, maar nooit gedaan omdat er alleen maar mannen meedoen? Wij presenteren je: pinkboxing. Boksen alleen voor dames! Sla en trap jezelf fit tijdens onze intensieve zaktraining. 

Crossboxing

Het allerbeste uit de bokssport gecombineerd met functionele conditie- en krachttrainingen. Wie wil dat nou niet? Train je benen, core en armen tijdens onze intensieve zaktrainingen!

BoxingYoga

Een krachtige coretraining voor alle seizoenen. Wie graag op wintersport gaat kan hier alvast 'voorbereidend trainen', en in de zomer kun je hier goed mee in shape komen. Sleutelwoorden? Souplesse en kracht! Geen ingewikkelde choreografieën, geen high impact, tóch een grote uitdaging.
Wij bieden meer yogavormen aan. Klik hier voor meer info.

yoga sportschool sliedrecht

Yoga

Voorbij de waan van de dag – even onthaasten, dit kan perfect tijdens een les Yoga. Laat de spanning van je afglijden en versoepel je lichaam onder begeleiding van een kundige docent. 

Yin Yoga

Een fijne, zachte vorm van yoga. De klassieke yogahoudingen mogen op een meer ontspanning manier worden uitgevoerd, zonder al te veel nadruk op spierkracht. Je krijgt er een soepeler lichaam van en een mooiere lichaamshouding.

Pilates

Met deze les versterk je je spiergroepen zonder je spieren en gewrichten overmatig te belasten. Pilates is net als Yoga een zogenaamde Body & Mind-les. Dus geen drukke muziek, of heftige bewegingen.

pilates sportschool sliedrecht